Der kan være mange årsager til, at du bør få dig en forsikring. Det kan være ekstremt dyrt, ikke at have forsikringer. Nedenfor vil vi fortælle dig lidt om, hvilke forsikringer du bør overveje at få for at undgå at betale mange penge på et senere tidspunkt i livet.

Kritisk sygdom

Når det kommer til valget af forsikringer, vælger mange danskere denne fra. Årsagen til dette er formodentligt, at vi har et sundt velfærdssystem i Danmark, som kan hjælpe os økonomisk, hvis vi står overfor en kritisk sygdom.

Dog er hjælpen fra den danske velfærdsstat ikke altid nok. Hjælpen er måske tilstrækkelig, når det handler om at betale de daglige regninger – men det er ikke alt, som bliver dækket. Hvis du eksempelvis skal igennem nogle omfattende behandlinger – såsom fysioterapi eller lignende – bliver disse ikke nødvendigvis dækket af velfærdsstaten. Det kan derfor være en god idé at have en forsikring, som hjælper dig i tilfælde af, at du får en Kritisk sygdom.

Når du har sådan en forsikring, får du tilskud. Du får udbetalt engangsbeløb, som kan være med til at hjælpe dig både i forbindelse med behandlinger – men også i forhold til at få luft i økonomien, hvad end du ønsker at tage på en afslappende ferie eller noget helt andet.

Indboforsikringen

Mange fravælger også indboforsikringen, når der skal vælges forsikringer til husholdningen. Specielt mange unge!

Årsagen til dette kan være, at vedkommende bor i lejebolig og ikke føler, at han/hun har nogle særlige værdier i sit hjem. Er uheldet ude og vedkommende oplever indbrud, kan det derfor være billigere selv at erstatte de stjålne ting. Dog kan en indboforsikring hjælpe dig med meget andet end blot ved indbrud!

Der kan nemlig forekomme mange andre situationer i en husstand, hvor en indboforsikring kan være redningen. Selvom du bor i lejebolig, har du nemlig ofte et stort ansvar. Hvis varmerørene eksempelvis går i stykker, er det ikke udlejerne, som har ansvaret for de nu ødelagte trægulve. Det er oftest dig selv! Og det kan være en meget dyr affære at betale for nye gulve.

En indboforsikring hjælper dig også, hvis noget af dit IT udstyr eksempelvis går i stykker, imens du er hjemme. Hvis IT udstyret går i stykker eller bliver skadet, kan du få økonomisk hjælp til at få det repareret. Disse eksempler er blot få ud af mange, hvor en indboforsikring kan hjælpe dig. Der er ingen tvivl om, at vi alle hurtigt kan få brug for en indboforsikring!