Gode muligheder for at låne penge

Vi har alle nogle faste udgifter, der hver måned bliver trukket fra vores konto og som vi ikke kan være foruden. Nogle af disse udgifter som f.eks. husleje og hjemmets forbrug samt forsikringer og meget andet. Når økonomien strammer, så er de fleste tilbøjelige til at se på de knap så faste og vigtige udgifter og hvorvidt de helt kan undlades, hvilket uden tvivl også er smart. Der er dog også gode muligheder for at spare penge ved at skifte lidt imellem de forskellige leverandører fra tid til anden, som f.eks. din forsikringsløsning.

Det har før i tiden været noget tidskrævende noget at skulle skifte forsikringer eller bare at hente lidt forskellige forsikringstilbud, men nu kan du faktisk gøre det let og overskueligt for dig selv for med ganske få klik og tidsforbrug kan du sidde på 3 forskellige tilbud på andre forsikringsløsninger.


Lad de andre gøre det store arbejde og læn dig blot tilbage og vent

På forsikringsskift.dk er det eneste formål at sørge for at du kan overskue processen med et forsikringsskift og i stedet for at du skal sidde med hele arbejdsbyrden har man valgt at smide den store og tunge byrde over på forsikringsselskaberne selv, så det eneste du skal gøre, er at angive hvad dine behov og personlige forholde hedder sig og herefter kan du læne dig tilbage og vente på at forsikringsselskaberne kysser dine fødder med tilbud fra deres side.

Forsikringsselskaberne har ikke på samme måde en mulighed for at prismatche eller læne sig om af dine aktuelle priser, da de ikke har kendskab til hverken hvad konkurrenterne byder ind med eller hvad du betaler på stående fod. Dette kan være din fordel, da forsikringsselskaberne helt automatisk bliver fravalgt hvis de ligger markant højere end de andre tilbud.


Du kan forhandle når du ved hvad du har af muligheder

Du skal dog være opmærksom på nogle ting, når du modtager dine forsikringstilbud. Det er nemlig ikke kun prisen der skal afgøre hvor vidt det er en god forsikring du har dig. Selvrisikoen skal samtidig ligge så lavt som muligt og så er det desuden vigtigt at forsikringen dækker tilstrækkelige beløb, så hvis uheldet er ude med f.eks. en bule i bilen, så skal bilens reparationsomkostninger selvfølgelig kunne dækkes fra forsikringens side.

Hvis du kan se at du har modtaget 3 tilbud, der ikke helt kan leve op til din forventning om en lav selvrisiko eller en korrekt dækning af skader kontra priserne, så kan du vælge at sige nej tak til alle tilbud og beholde dit eget. Du forpligter dig altså ikke på nogen måde til at skulle vælge et af de tre tilbud som du modtager. Du kan dog også tage personlig kontakt til et selskab der måske læner sig op ad et ja tak, for at høre om de kan rykke lidt på nogle af tingene.