Skift bank og spar penge – Få 3 gratis bank tilbud på bankbesparelse.dk

Et bankskifte kan give en overraskende økonomisk besparelse og vil kunne mærkes i den daglige økonomi og alligevel er det noget de færreste af os gør, fordi vi har en forventning om at processen med et bankskifte vil blive en uoverskuelig én af slagsen – det behøver det ikke at blive.

Hent dine tilbud og tyg på dine muligheder

Måske du allerede har siddet og kigget på de mange udgifter og indtægter der florerer på kontoudtoget, for at se om der er noget der kan rykkes på og hvor du egentlig ikke kan tilføje flere rettelser umiddelbart. Men har du kigget nærmere på et bankskifte?

Du kan let skift bank hvis det er det du har lyst til og det behøver slet ikke at være noget der kommer til at være en udmattende proces bag, for med bankbesparelse.dk kan du let starte arbejdsgangen med at indhente 3 gratis tilbud, som du herefter kan tygge lidt på og se om det gør nogen forskel for dig overhovedet at skifte.

Din bank er også en forretning

Mange af os overvejer aldrig et bankskifte, hvis det hele egentlig bare kører derudad, men det nyder de forskellige banker desværre ofte også godt af. Vi er mere loyale i forhold til at være bankkunder end som hvis vi ser på at være kunder ved et mobilselskab og det er oftest først hvis vi oplever at der ikke vil hjælpes fra bankens side når lokummet brænder, at vi overvejer at skifte bank.

Det er dog vigtigt at huske at man har med en forretning at gøre, selv når der er tale om en bank eller sparekasse og det er derfor også i deres interesse at lave de bedst mulige aftaler for dem selv og det er dig som deres kunde, der skal betale for dette.

Jo flere aktiver og højere gæld desto bedre besparelser kan der hentes

Et bankskifte vil kunne give mening hvis du har mere end bare en NEM-konto uden kassekredit eller noget lån. Jo flere aktiver du har måtte investere og låne til, desto højere beløb kan der spares ved at skifte banken ud med en anden. Du kan derfor med fordel starte med at overveje om det er noget der overhovedet er vigtigt for dig at se nærmere på.

Uanset hvad så er det uden tvivl ikke nogen besværlig proces at skifte når du bruger hjemmesiden bankbesparelse.dk for her skal du blot angive nogle oplysninger en enkelt gang og disse oplysninger vil blive sendt ud til alle bankerne der herefter kan vende tilbage med deres tilbud til dig, som du frit og gratis kan vælge at takke ja eller nej til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Flytte hjemmefra budget
Læs mere

Læg budget: 6 brugbare råd til at spare på pengene, når du flytter hjemmefra

Når du flytter hjemmefra, starter et nyt og spændende kapitel i dit liv. Der sker en masse gode ting, men der vil med garanti også opstå udfordringer – eksempelvis i forhold til din økonomi, som du nu selv skal lære at styre. Her får du 6 gode råd til, hvordan du lægger et budget, når du er flyttet hjemmefra – og hvordan du sparer penge i hverdagen.
Læs mere
Læs mere

Spar penge og skift forsikring – Få 3 gratis tilbud på forsikringsskift.dk

Skal du bruge et godt sparetip der måske ikke handler om at samle pant eller bede chefen om en lønforhøjelse, så er det måske tid til at se på et forsikringsskift og dette kan gøres meget lettere nu end nogensinde før, så der er egentlig ikke så mange undskyldninger for ikke at komme i sving med dette tjek.
Læs mere